De locatie

De Zwerfkei is uniek in veelzijdige gezelligheid, want of het nu om een klein, intiem familiediner gaat, een bruiloft of om een groots opgezet bedrijfsfeest, de Zwerfkei heeft voor elk samenzijn de geschikte accommodatie.

U vindt bij ons meerdere sfeervol ingerichte zalen die van elke gelegenheid een geweldig feest maken. Wij verzorgen uw dag geheel naar uw wens, met veel persoonlijke aandacht en voor elke beurs.

Terrassen rondom

De ruimte terrassen van Partycentrum de Zwerfkei geven uw mogelijkheden een extra dimensie. Vanuit elke zaal kunt u gebruik maken van één van de terrassen aan de voor- of tuinzijde. Vanaf het beschutte terras aan de tuinzijde (achterzijde) heeft u fraai uitzicht op de tuin met waterstroom en het boogbruggetje.

 

Het royale grasveld dat grenst aan het achterterras kunt u gebruiken voor outdoor activiteiten en als speelveld voor de kinderen. Het beschikt tevens over trampoline en schommel.

Ligging in fraaie omgeving

Partycentrum de Zwerfkei is gelegen in het centrum van het historische boerderijdorp Gees, in hartje Drenthe. Een leuke omgeving om even heerlijk te wandelen en tot rust te komen.

 

Even buiten Gees vindt u de Hooge Stoep, een gevarieerd natuurgebied met oude bossen, prachtige heidevelden en meeuwenvennen.